وبلاگ مسعود براتی

این وبلاگ برای نمایش نوشته‌ها، مطالب مطالعه شده که مناسب است دیگران هم ببینند و کارهای دیگری که الان مشخص نیست ایجاد شده است. لذا مطالب و پیوندها قابل استفاده هستند.

پیوندهای روزانه
پیوندها
  • ۱
  • ۰
شاید به درد این روزها بخورد. بازخوانی بیانات رهبر درباره نتیجه مذاکرات و توافق نهایی:
  • من همین جا این را بگویم: اوّلا بنده با توافقی که بتواند انجام بگیرد موافقم؛ البتّه توافق بد نه. آمریکایی‌ها مکرّر تکرار میکنند و میگویند «ما معتقدیم که توافق نکردن، بهتر از توافق بد کردن است»؛ بله، ما هم همین عقیده را داریم؛ ما هم معتقدیم که توافق نکردن، بهتر است از توافق بد، توافقی که به ضرر منافع ملّی است، توافقی که موجب تحقیر ملّت بزرگ و با عظمت ایران است.
  • ما با پیشرفت این کاری که مسئولین دولتی ما شروع کرده‌اند و تلاش هم دارند میکنند - واقعا دارند تلاش میکنند و وقت میگذارند و نیرو صرف میکنند - موافقیم؛ به یک توافق خوب هم اگر برسد موافقیم. بنده هم موافقم، مطمئنّم که ملّت ایران هم آن توافقی را که در آن عزّت او محفوظ بماند، احترامش محفوظ بماند، منافعش حفظ بشود، مخالفتی ندارد، موافقت خواهد کرد؛ منتها باید این خصوصیات، بلاشک ملاحظه بشود؛ باید تکریم و حرمت ملّت ایران و مسئله‌ی اساسیِ مهمّی که عبارت است از پیشرفت ملّت ایران، محفوظ بشود و محفوظ بماند.
  • همه‌ی آنچه هم قرارداد بسته میشود بین مسئولین ما و بین طرف مقابل، باید روشن، واضح، غیر قابل تفسیر و تأویل باشد. این‌جور نباشد که طرف مقابل - که با دبّه‌کردن و چک‌وچانه زدن، کار خود را پیش میبرد - بتواند باز سر قضایای گوناگون، بهانه‌گیری کند، دبّه در بیاورد، کارها را مشکل بکند؛ نه، همه‌ی اینها برای این است که سلاح و حربه‌ی تحریم از دست دشمن خارج بشود. اگر بتوانند این کار را بکنند خوب است. البتّه باید به معنای واقعی کلمه تحریم از دست دشمن خارج بشود، تحریم برداشته بشود؛ توافقِ به این صورت‌[ بشود]؛ والّا اگرچنانچه در این زمینه به توفیق نرسیدند، ملّت ایران و مسئولین و دولت محترم و دیگران، راه‌های فراوانی دارند و یقینا باید آن راه‌ها را طی کنند برای اینکه بتوانند حربه‌ی تحریم را بی‌اثر کنند و کُند کنند. بیانات در دیدار جمعى از فرماندهان و کارکنان نیروى هوایى 93/11/19
  • از اوّل نگاه ما به مذاکره‌کنندگان و طرف آمریکایی نگاه شکّ‌آلود بود. طبق تجربه‌هایی که داشتیم، به اینها اطمینان نداشتیم، [لذا] از اوّل با ملاحظه وارد شدیم. نظرمان هم این بود که اگرچنانچه اینها سرِ حرف خودشان ایستادند که خب اشکالی ندارد؛ ما حاضر بودیم هزینه هم بدهیم، یعنی ما عقیده نداریم که در یک مذاکره هیچ هزینه‌ای نباید داد، هیچ عقب‌گردی نسبت به بخشی از موضوعات نباید کرد؛ نه، به‌قدر صحیح و منطقی و عقلایی حاضر به هزینه دادن هم بودیم؛ منتها ما دنبال توافق خوب بودیم. من این را همین‌جا عرض بکنم: ما هم میگوییم توافق خوب، آمریکایی‌ها هم میگویند توافق خوب؛ منتها ما که میگوییم توافق خوب، منظورمان توافق منصفانه و عادلانه است؛ آنها که میگویند توافق خوب، توافق تمامت‌خواهانه است.
  • ما دنبال توافقیم. اگر کسی بگوید که در مسئولین جمهوری اسلامی کسی هست که توافق را نمیخواهد، خلاف گفته؛ این را همه بدانند. مسئولین جمهوری اسلامی - بنده، دولت، مجلس، قوّه‌ی قضائیّه، دستگاه‌های گوناگون امنیّتی، نظامی، غیره - همه در این جهت متّفقیم و موافقیم که توافق باید انجام بگیرد. در این جهت هم باز همه متّفقند که این توافق باید عزّتمندانه باشد، مصالح جمهوری اسلامی بدقّت و با وسواس باید در آن رعایت بشود؛ در این هم هیچ اختلافی نیست؛ دولت، مجلس، بنده، دیگران و دیگران همه در این جهت متّفقیم، نظرمان یکی است. توافق بایستی توافقی باشد منصفانه و منافع جمهوری اسلامی را بایستی تأمین بکند. بیانات در دیدار مسئولان نظام  94/04/02
  • من البتّه هیچ‌وقت نسبت به مذاکره‌ی با آمریکا خوش‌بین نبودم. نه از باب یک توهّم بلکه از باب تجربه؛ تجربه کردیم. حالا اگر یک روزی ــ ما که در آن روز قاعدتاً نخواهیم بود ــ شماها ان‌شاءالله در جریان حوادث و جزئیّات و یادداشت‌ها و نوشته‌های این روزها قرار بگیرید، خواهید دید که این تجربه‌ی ما از کجا حاصل شده؛ تجربه کردیم. لکن با وجود اینکه من خوش‌بین نبودم به مذاکره‌ی با آمریکا، با این مذاکرات موردی، مخالفت نکردم، موافقت کردم؛ از مذاکره‌کنندگان هم با همه‌ی وجود حمایت کردم، الان هم حمایت میکنم. از رسیدن به یک توافقی که منافع ملّت ایران را تأمین کند و عزّت ملّت ایران را حفظ کند، صددرصد من حمایت میکنم و استقبال میکنم؛ این را همه بدانند. اگر کسی بگوید که ما مثلاً با توافق یا با رسیدن به یک نقطه مخالفیم، نه، خلاف حق و خلاف واقع گفته است. اگر یک توافقی انجام بگیرد که این توافق توافقی باشد که منافع ملّت را، منافع کشور را تأمین بکند، بنده کاملاً با آن موافقت خواهم کرد.
    البتّه این را هم ما گفتیم که توافق نکردن بهتر از توافق بد است ــ که این حرف را آمریکایی‌ها هم میزنند ــ این فرمول، فرمول درستی است؛ توافق نکردن از توافق کردنی که در آن، منافع ملّت پامال بشود، عزّت ملّت از بین برود، ملّت ایران با این عظمت، تحقیر بشود [بهتر است]، توافق نکردن شرف دارد بر یک چنین توافق کردنی. این هم این مطلب؛ این نکته‌ی اوّل. بیانات در دیدار مداحان اهل‌بیت علیهم‌السلام 94/01/20
  • ۹۴/۰۵/۱۹
  • مسعود براتی

توافق هسته‌ای

نظرات (۲)

  • یک بیسواد افراطی
  • می خواهید بدانید نظر واقغی رهبر چه بود و این آقایان چه چیز را بر رهبری تحمیل کردند؟

    "مسأله‌ی ساده‌لوحی و مذاکره. مذاکره، یعنی چه؟ صرف این‌که شما بروید با
    امریکا بنشینید حرف بزنید و مذاکره کنید، مشکلات حل میشود؟ این‌طوری که
    نیست. مذاکره در عرف سیاسی، یعنی معامله. مذاکره با امریکا، یعنی معامله
    با امریکا. معامله، یعنی داد و ستد؛ یعنی چیزی بگیر، چیزی بده. تو از
    انقلاب اسلامی، به امریکا چه میخواهی بدهی، تا چیزی از او بگیری؟ آن چیزی
    که شما میخواهید به امریکا بدهید، تا در مقابل از او چیزی بگیرید، چیست؟
    ما چه میتوانیم به امریکا بدهیم؟ او از ما چه میخواهد؟ آیا میدانید که او
    چه میخواهد؟ «و ما نقموا منهم الّا ان یؤمنوا بالله العزیز الحمید».
    والله که امریکا از هیچ‌چیز ملت ایران، به قدر مسلمان بودن و پایبند بودن
    به اسلام ناب محمّدی، ناراحت نیست. او میخواهد شما از این پایبندیتان دست
    بردارید. او میخواهد شما این گردنِ برافراشته و سرافراز را نداشته باشید؛
    حاضرید؟" ۱۳۶۹/۰۲/۱۲

    چه شد که کار به ایجا کشید؟ 
    اشتباه ما همین منتظر دستور ماندن است. حال آنکه باید خیابانها را از ۹ دی مجددی پر کنید تا رهبری بتواند وارد عمل شود. والا تا دولت به عنوان منتخب ملت حرف می زند و تا خیابانهای شمال شهر را از تفاله های خس و خاشاک ۸۸ پر می کند رهبری نمی تواند وارد عمل شود. او منتظر شما است.
    رهبری را دریابید. همین الان.
  • همان بیسواد افراطی
  • ان شاء الله که دراشتباه باشم. اما با یک نظر بدبینانه   سایت khamenei.ir تحت عنوان تحلیل قرارداد در حال شستشوی مغزی بچه حزب اللهی ها است.  با کمال وقاحت این قرارداد را تمام شده تلقی کرده و مثلا برای ردگم کنی می گوید امت حزب الله باید مواظب عدم سوء اسستفاده از آن باشد!!! در حالی که امت حزب الله از از اساس می داند که اولا این متن قرار  به صراحت خیانت به انقلاب اسلامی است و ذاتش سوء استفاده است! نه اینکه احیانا ممکن است از آن سوء استفاده بشود! ثانیا : ات حزب الله می داند متنی که هنوز مراحل قانونی را طی نکرده از اساس بی اعتبار است و بیهوده نباید برای توجیه آن وقت تلف کرد. ثالثا: صدای رهبری در گوش امت حزب الله می پیچد که من هنوز زبالن دارم. حرف مرا از خودم بشنوید. یعنی اینکه حرف آقایان سایت khamenei.ir صرفا یادآور تکرار ماجرای جام زهر است و بس. شما را به خدا یک کاری بکنید.
    می ترسم زمانی به فکر ریختن در خیابانها و شعار علیه خائنان بیفتیم که دیگر دیر شده باشد. 
    پاسخ:
    دغدغه شما به حق است. اما کمی ادبیات شما تند است
    بهترین کار در این فضا رجوع به اصل و نص بیانات رهبر انقلاب است. توضیح و تفسیر دیگرانی که شاید نیات مختلفی داشته باشند، کار را خراب خواهد کرد.
    ویژگی یک فرد ولایی همین است.
    خدا را شکر رهبری آنقدر محکمات در بیاناتشان هست که نیاز به رمزگشایی و تفسیر و تحلیل برای فهم آن نیست.
    بنده در حال تلاش هستم تا این بازخوانی را انجام دهم.
    همه باید این بازخوانی را انجام دهند.
    باید ترسید از بازنمایی رهبری ....

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی